Retourneren

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling binnen 14 dagen nadat het door de bezorger bij jou (of een derde) is afgeleverd aan ons retourneren. Je kan dit doen door het product, samen met een notitie waaruit je wens tot herroeping blijkt, meteen binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Je kan ook eerst binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop wenst af te zien. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Voeg ook dan de pakbon of een notitie toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is.  Het product dient ongebruikt, (indien redelijkerwijs mogelijk )in originele verpakking en in nieuwstaat verpakt te zijn.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Retouradres

Mijnspeelwinkel.nl
Van Hogendorpweg 34
2953 AS  ALBLASSERDAM

Als een product je toch niet bevalt en je wilt het graag retourneren, laat dit ons dan binnen 14 dagen weten.

Het retourneren gaat als volgt te werk:

Stuur graag eerst een e-mail naar info@mijnspeelwinkel.nl, onder vermelding van "retour" met hierin de volgende gegevens:

- Ordernummer en datum van de bestelling.

- Om welk product het gaat en de reden van retourneren.

Het is belangrijk dat het product niet is gebruikt en dat het in de originele verpakking wordt teruggestuurd, anders kunnen wij het product niet retour nemen.

Wanneer het product bij ons binnen is, ontvang je van ons een email hierover en storten wij zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping je aankoopbedrag terug op de rekening waarmee betaald is. De verzendkosten die je (eventueel) bij aankoop van het artikel hebt betaald, worden ook teruggestort (mits je de volledige bestelling retourneert).

Het risico en de kosten van de retourzending zijn altijd voor de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaald voor het retourneren van het product. Dit geldt ook voor de aansprakelijkheid van eventuele beschadigingen en/of zoekraken tijdens het transport van de retourzending.

Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

 

© 2018 - 2023 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel