Wat is een online speelgoedwinkel zonder mooie speelgoed merken? Precies…zonder de merken kunnen wij geen gaaf assortiment voor je samen stellen.

Meteen naar onze speelgoed merken.

Hoe kiezen wij onze duurzame speelgoed merken?

Wij zijn eigenlijk constant op zoek naar speelgoed merken die wij bij de visie van Mijnspeelwinkel vinden passen. Het is belangrijk dat het speelgoed duurzaam, educatief en mooi is, gemaakt met oog voor het milieu. We zijn er al veel op het spoor gekomen, maar denken er echt eerst goed over na, voordat we verdere stappen zetten. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van de beste en mooiste speelgoed merken. Ieder merk die je in onze online speelgoedwinkel kunt vinden, is uitgekozen op basis van hun verhaal en waar ze voor staan. Ook niet onbelangrijk is het materiaal waar het speelgoed van wordt gemaakt.

Welke materialen.

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat de boom centraal staat voor het assortiment van Mijnspeelwinkel. De boom in zijn algemeen geeft naast hout ook andere materialen waar super leuk speelgoed van kan worden gemaakt. Zo is er natuurlijk veel houten speelgoed te vinden, maar ook speelgoed dat is gemaakt van kurk, karton of rubber. Bij rubber hebben we het uiteraard wel over 100% natuurlijk rubber, dat dus afkomstig is van de rubberboom. Kurk wordt gemaakt van de schors van de kurkboom en karton wordt gemaakt van houtvezels. Bij het speelgoed gemaakt van hout zijn er ook weer verschillende houtsoorten te vinden, zoals berkenhout, rubberhout, esdoornhout, cederhout en beukenhout.

Milieuvriendelijk.

Naast het materiaal is het voor ons ook erg belangrijk dat het speelgoed op een milieuvriendelijk manier wordt gemaakt. Tijdens het productieproces moet er wel gedacht worden aan het milieu en dus onze aarde. Natuurlijk kunnen er altijd nog stappen worden gemaakt, maar de speelgoed merken in ons assortiment zijn daar erg goed mee bezig. Zo wordt er gekozen voor verf op waterbasis, zonder giftige stoffen, inkt op plantaardige basis en rest- en gerecycled materiaal.

Voor jong en oud.

Het assortiment bij ons is bedoeld voor jong & oud. Dus van baby’s tot volwassenen. Mijnspeelwinkel is dé online speelgoedwinkel en we pakken ook nog gratis een cadeautje voor je in. We blijven in het aanbod van het grote ‘’speelgoedbos’’ zoeken naar de juiste ‘’bomen’’ om aan onze collectie duurzame speelgoed merken toe te voegen. We hebben al onze speelgoed merken voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd naar het verhaal achter het speelgoed merk? Lees ze hieronder.

© 2018 - 2021 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel