George en Kay Luck, getrouwd, zijn in 1974 in London begonnen met het maken van houten puzzels. George ontwierp en maakte de eerste houten puzzels voor hun kinderen en daarna voor de plaatselijke school. In 1975 stopte hij met zijn baan als vertegenwoordiger en ging fulltime houten puzzels maken. Zijn vrouw Kay nam het ontwerpwerk van hem over. Inmiddels zijn ze beide met pensioen gegaan en zijn ze niet meer actief bij de productie van de puzzels betrokken. De George Luck puzzels zijn inmiddels ondergebracht bij het merk Hape.

 Meteen naar assortiment George Luck

Unieke houten puzzels.

De houten puzzels van George Luck zijn uniek en artistiek. Al bijna 50 jaar heeft het merk George Luck retro-gestylde enkele of meerlaagse houten puzzels op maat gemaakt met kunstzinnig en creatief vakmanschap. De puzzels zorgen voor een eindeloze speelwaarde die je kind zeker blij zal maken. George Luck had één simpele regel die een kinderpuzzel tot een succes kon maken, een puzzel heeft een dier nodig dat bekend, vriendelijk of grappig moest zijn.

De bekroonde puzzels van George Luck (met het London Design Centre Aword) zijn geen alledaagse puzzels. Door de fantasierijke thema’s, de unieke vormen van de puzzelstukjes en de één of meerdere lagen geven extra veel puzzelplezier voor je kind. Daarnaast is puzzelen een uitstekende activiteit voor de ontwikkeling voor kinderen. Meer weten over waarom puzzels zo goed zijn voor de ontwikkeling van je kind? Kijk hier voor puzzelen voor dreumes/peuters en hier voor puzzelen voor kleuters/kinderen.

Vind je het leuk om een George Luck puzzel cadeau te geven? Wij pakken het gratis leuk voor je in.

Duurzaamheid.

De puzzels werden gesneden met elektrische figuurzaagmachines. Hier moesten de medewerkers ook echt bekwaam in zijn, want één verkeerde beweging en je kon de puzzel behoorlijk beschadigen. Bepaalde vormen in de puzzelstukjes moesten worden vermeden, omdat tijdens het testen van de puzzels door kleine kinderen er een breekpunt werd ontdekt. In 2001 werd er een lasersnijder aangeschaft en werden de houten puzzels met de laser uitgesneden.

Voor het maken van de puzzels wordt gebruik gemaakt van rubberhout en kindveilige verf op waterbasis. De puzzels van George Luck zijn allemaal voorzien van de keurmerken CE, ASTM en EN71. Hier kun je lezen waar de precies keurmerken voor staan.

Mijnspeelwinkel.

Wij van Mijnspeelwinkel.nl zijn super blij dat wij de puzzels van George Luck in ons assortiment mogen hebben. Het zijn oprecht prachtige puzzels met mooie heldere kleuren en ook de meerdere lagen in sommige puzzels is een leuke toevoeging. Omdat de puzzels van hout zijn en op een duurzame manier worden gemaakt, passen ze perfect in ons assortiment. Dit omdat je bij Mijnspeelwinkel.nl speelgoed kunt vinden dat gemaakt is van de materialen die de boom ons geeft.

 • George Luck gekleurde kat puzzel
  George Luck gekleurde kat puzzel

  ∙ Veilig betalen, ook achteraf betalen
  ∙ Met aandacht ingepakt
  ∙ Verzending v.a.€ 4,95 /Gratis v.a.€ 60,-
  ∙ Duurzame materialen
  ∙ Levertijd 1-3 werkdagen

  George Luck gekleurde kat puzzelDeze puzzel met de kat van…

  € 8,95
 • George Luck gekleurde vis puzzel
  George Luck gekleurde vis puzzel

  ∙ Veilig betalen, ook achteraf betalen
  ∙ Met aandacht ingepakt
  ∙ Verzending v.a.€ 4,95 /Gratis v.a.€ 60,-
  ∙ Duurzame materialen
  ∙ Levertijd 1-3 werkdagen

  George Luck gekleurde vis puzzelDeze gekleurde vis is op…

  € 8,95
© 2018 - 2023 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel