Bedankt voor je interesse!.....Leuk!

Speelgoed is natuurlijk hét ideale cadeau voor je kind en is in overvloed te vinden. Nog belangrijker.....speelgoed is nodig voor de ontwikkeling van je kind. Het aanbod is tegenwoordig zo uitgebreid dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Over bomen gesproken…….met een mooi stuk houten speelgoed geef je een boom een 2e leven. Neem bijv. de rubberboom. Als de rubberboom ongeveer 15 jaar oud is stopt deze met het produceren van rubber. Waar ze vroeger werden verbrand, krijgen ze nu een nieuw leven in de vorm van uren speelplezier. Het bamboe speelgoed van het merk Hape is gemaakt van bamboe uit hun eigen aangelegd en onderhouden bamboebos. Daarbuiten herplanten producenten van houten speelgoed ook bossen om zo het evenwicht in stand te houden. In onze webwinkel zijn alleen de merken te vinden die het milieu, de duurzaamheid, de veiligheid en de ontwikkeling van je kind erg belangrijk vinden. Daarnaast hebben we ook leuk 'speelgoed' voor volwassen met dezelfde kenmerken en kwaliteiten.

Waarom houten speelgoed?

1. Houten speelgoed en het milieu.

Het productieproces is veel milieuvriendelijker dan van plastic speelgoed. Zo komen er geen schadelijke stoffen vrij, wat bij het maken van plastic speelgoed wel het geval is. Ook gaat het langer mee en is het biologisch afbreekbaar. Omdat er geen giftige stoffen in verwerkt zijn en er gebruik wordt gemaakt van ecologische verf en lijm, is het daarbij veel gezonder voor je kind om mee te spelen dan plastic speelgoed.

2. Houten speelgoed stimuleert.

Door de geur, textuur, gewicht en geluid van hout wordt de ontwikkeling van de zintuigen gestimuleerd. Doordat het speelgoed niet tot in het laatste detail is uitgewerkt, stimuleert het ook de fantasie en creativiteit. Door middel van rollenspel speelgoed wordt ook de sociale- en emotionele vaardigheden ontwikkelt.

3. Houten speelgoed is mooi.

Hout heeft een warme kleur en door de vormgeving is houten speelgoed aantrekkelijk om naar te kijken en misstaat het zeker niet in je huis. Je kunt zien dat het mooi en kwalitatief hoogwaardig speelgoed is.

Neem snel een kijkje in onze webwinkel!

© 2018 - 2020 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel