Onze gratis inpakservice.

Cadeautjes geven doen we allemaal, bijvoorbeeld voor een verjaardag, feestdag of voor een ander bijzonder moment. Mijnspeelwinkel.nl doet hier graag aan mee en geeft jou de mogelijkheid om je aankoop te laten inpakken.

Hieronder kun je alle informatie vinden over onze inpakservice:

Waarom hebben wij een cadeau inpakservice?

Hoewel Mijnspeelwinkel.nl een online winkel is, willen wij jou wel het persoonlijke gevoel van offline winkelen geven en daar hoort wat ons betreft o.a. een gratis inpakservice bij. Hoe fijn is het als je een online aankoop doet voor een ander, je het artikel meteen als cadeautje kan ontvangen.

Hoe pakken wij de cadeautjes in?

Als je al gebruik hebt gemaakt van onze inpakservice of via ons een cadeautje hebt gekregen, dan zal het waarschijnlijk meteen bekend voorkomen, want wij pakken onze cadeautjes op een herkenbare manier in. Hiervoor gebruiken wij de kleuren die je in onze webshop terug kunt vinden. Wij willen jou graag blij maken met een verzorgd en duurzaam ingepakt pakketje om cadeau te geven.

Hoe zorgen wij ervoor dat onze inpakservice duurzaam is?

Het inpakpapier wat wij gebruiken is gemaakt van duurzaam kraftpapier. Dit is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen ( deze zijn onuitputtelijk, groeien weer aan en kunnen elke keer weer opnieuw gebruikt worden ) en kunnen perfect gerecycled worden. Ons inpakpapier kan gewoon bij het oudpapier.

Ook voor de decoratie proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijk materiaal. Hiervoor hebben wij gekozen voor wol ( deze gaan we binnenkort vervangen voor katoengaren met het oeko-tex keurmerk, is milieuvriendelijker ), touw en voornamelijk houten decoratie. We blijven op zoek naar manieren om de inpakservice van onze webshop zo milieubewust te maken.

Hoe kun je je cadeautjes laten inpakken?

Bij elk artikel in onze webshop zie je een mogelijkheid met een keuzemenu van onze inpakservice. Voordat je het gewenste artikel aan je winkelwagentje toevoegt, kun je via een keuzelijstje kiezen of en hoe je het ingepakt wilt hebben. Als er geen keuze wordt gemaakt, pakken wij niet in.

Je kunt kiezen uit:

  • Nee, is niet nodig
  • Ja, graag
  • Ja graag, als sintcadeau
  • Ja graag, als kerstcadeau

Heb je bij de inpakservice voor de sint en/of kerst cadeau optie gekozen en wil je er graag een naam op laten zetten? Dit kun je vermelden in het bestelproces in het vakje ‘’opmerkingen’’. Zijn het meerdere namen, vermeld dan het artikel erbij.

Wil je graag gebruik maken van onze cadeau inpakservice, maar ben je het vergeten aan te vinken in het keuzemenu? Ook dan kun je dat alsnog vermelden in het vakje ‘’opmerkingen’’ in het bestelproces. Zorgen wij ervoor dat het ingepakt wordt.

Wil je het cadeautje meteen bij de ontvanger laten bezorgen? Wijzig dan in het bestelproces bij ‘’levering’’ het afleveradres.

Heb je nog vragen over onze cadeau inpakservice? Neem gerust contact met ons op.​​

Klantbeoordelingen over onze inpakservice:

© 2018 - 2023 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel