Over Mijnspeelwinkel

Alles wat je bij ons kunt vinden komt van de boom! Of het nu hout, kurk, rubber of karton is. Hét adres voor duurzaam speelgoed voor alle leeftijden. Mijnspeelwinkel bestaat uit een team van twee personen, Hendrik en Ellen van Driel, inderdaad…al jaren gelukkig getrouwd. Wij zijn een kleine webshop en daarmee overzichtelijk, met als voordeel dat wij het contact met jullie als bezoekers/klanten persoonlijk kunnen houden.

De mooiste waardering krijgen wij van onze bezoekers/klanten. Aan de reacties in ons vriendenboek kun je zien dat er een leuke betrokkenheid is, zoals:

Mijnspeelwinkel is ontstaan doordat wij vinden dat er enorm veel aanbod is in plastic speelgoed, waardoor houten speelgoed ondergesneeuwd is. Wat super jammer is, want er is erg leuk en mooi houten speelgoed te koop. Wat ons ook aanspreekt is de duurzaamheid en de manier van produceren van houten speelgoed ten opzichte van plastic speelgoed. Wij hopen op deze manier ons steentje ( hoe klein ook ) bij te dragen aan een beter milieu en bewustwording van de gevolgen van keuzes die wij maken.

Wij blijven op zoek naar leuke en duurzame artikelen om ons assortiment onderscheidend te houden en uit te breiden.

Tot slot: Cadeautjes geven blijft leuk, daarom pakken wij ze gratis voor je in!  

Veel plezier in onze shop!

Groetjes,

Hendrik & Ellen

© 2018 - 2023 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel