Mudpuppy is ontstaan in 1992 en is een Amerikaans bedrijf. Het hardwerkende kleine team van Mudpuppy met 25 medewerkers is gevestigd in New York City. Mudpuppy is begonnen met zijn specialisme, het maken van de Mudpuppy puzzel. Inmiddels zijn ze verder uitgegroeid in het maken van spellen. Mudpuppy heeft in de loop van de tijd al meer dan 200 prijzen gewonnen voor hun speelgoed.

Meteen naar onze Mudpuppy puzzels.

Duurzame missie van Mudpuppy.

Mudpuppy heeft als missie om niet-digitale en milieuvriendelijke puzzels en spellen te maken die het creatief spelen makkelijker maken. Het merk gelooft in het maken van speelgoed dat leuk en interessant is, voor een creatief leven voor kinderen. Dat ze helpt om ook eens wat minder tijd door te brengen voor de verschillende schermen. Zo combineren ze educatie samen met plezier om de verbeelding en het vrij spelen van je kind te stimuleren.

Mudpuppy werkt samen met onafhankelijke hedendaagse kunstenaars om unieke puzzels te maken die ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Wij van Mijnspeelwinkel pakken het ook nog eens gratis leuk voor je in.

Alle puzzels en spellen van Mudpuppy zijn voorzien van meerdere keurmerken. Ze hebben het CE, het ASTM en het CPSIA keurmerk. Deze keurmerken staan voor de hoge kwaliteit van Mudpuppy. Verdere uitleg van de keurmerken en waar ze voor staan kun je hier vinden.

Duurzaam materiaal.

Veiligheid en betrokkenheid bij het milieu is een belangrijk onderdeel in het bestaan van Mudpuppy. Ze geven veel om een groenere en gelijkwaardige wereld. Dit is terug te vinden in de materialen die gebruikt worden voor de puzzels en spellen.

De puzzelstukjes bestaan uit 70-100% gerecycled karton. De puzzeldozen bestaan uit minimaal 70% gerecycled karton. De printen die je op de Mudpuppy puzzels kunt vinden zijn bedrukt met niet-giftige plantaardige inkten.

Mudpuppy puzzels.

De puzzels van Mudpuppy zijn mooi, van erg goede kwaliteit en vernieuwend. De Mudpuppy puzzels zijn uniek mede door de zo mooi geillustreerde printen, maar ook doordat er vaak een extra uitdaging bij zit naast het puzzelen. De Mudpuppy puzzels zijn echt het proberen waard. Naast dat ze mooi en leuk zijn maak je ook nog een duurzame keuze.

Wil je meer weten over waarom puzzels zo goed zijn voor de ontwikkeling van je kind? Kijk hier voor puzzelen voor dreumes/peuters en hier voor puzzelen voor kleuters/kinderen.

Mijnspeelwinkel.

Wij van Mijnspeelwinkel zijn super blij en trots dat wij het merk Mudpuppy kunnen en mogen aanbieden in onze webshop. De Mudpuppy puzzels passen perfect bij onze visie die wij hebben over duurzaamheid, educatie en oog voor het milieu en daarmee de toekomst van kinderen. Daarnaast zijn de puzzels van karton gemaakt, wat weer prima aansluit bij de materialen afkomstig van de boom die bij ons centraal staan.

Bekijk hieronder de Mudpuppy puzzels in ons assortiment.

 • Landkaart puzzel Europa
  Landkaart puzzel Europa

  Welke Europese landen zijn er allemaal te vinden?

  Met deze mooie en leerzame puzzel van Mudpuppy leert je kind alle landen van Europa kennen op naam, geografische vorm en locatie. De landkaart puzzel Europa is in frisse, vrolijke…

  € 21,95
 • Zoek en vind puzzel bosdieren
  Zoek en vind puzzel bosdieren

  Welke bosdieren zie je op deze puzzel?

  Deze zoek en vind puzzel van Mudpuppy geeft dubbel plezier, de bosdieren puzzelen en daarna op onderzoek uit! Als eerste kan je kind de rechthoekige puzzel van 64 stukjes maken met…

  € 21,95
 • Zoek en vind puzzel leven op de Noordpool
  Zoek en vind puzzel leven op de Noordpool

  Welke dieren zwemmen er onder de orka?

  Deze zoek en vind puzzel van Mudpuppy geeft dubbel plezier, puzzelen en daarna op poolonderzoek uit! Als eerste kan je kind de puzzel van 64 stukjes maken met verschillende en kleurrijke…

  € 21,95
 • Silhouet puzzel bosdieren
  Silhouet puzzel bosdieren

  Welk dier zie je als de puzzel af is?

  Gaaf! Een puzzel van 300 stukjes die samen een beer vormen. De puzzel van Mudpuppy bevat een prachtige kleurrijke illustatie vol met bosdieren die verstopt zitten tussen de bomen van het bos.…

  € 21,95
 • Silhouet puzzel zeedieren
  Silhouet puzzel zeedieren

  Welke vissen zijn er hier te ontdekken?

  Gaaf! Een puzzel van 300 stukjes die samen een walvis vormen. De puzzel van Mudpuppy bevat een prachtige kleurrijke illustatie vol met zeedieren die verstopt zitten tussen het koraal. Van…

  € 21,95
© 2018 - 2021 Mijnspeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel